1. Garanția se oferă pe un termen de la 3 luni până 3 ani în dependența de tipul produsului.

    Garanția este valabilă din momentul preluării produsului de către cumpărător.

2. Garanția nu se răspândește:

- asupră produselor a căror talon de garanție nu este indeplinit cuvenit sau cu corectări;

- asupră materialelor însoțitoare (becuri, saci de rezervă, rezerve pentru freze, cabluri, pedale);

- asupră defectelor în urma supraincălzirii elementelor, utilizării încorecte a utilajului, a loviturilor provocate voluntar și involuntar, de pătrunderea apei și a prafului în utilaj, precum și a cazurilor excepționale cum ar fi scurt circuit a rețelei de electricitate;

- în cazul când utilajul a fost demontat de către utilizător și a fost depistat vizibil faptul că utilajul a fost deschis.

3. Cumpărătorul este în drept să restituie marfă conform legii în termen de 14 zile din momentul achiziției cu condiția păstrării talonului de garanție, a cecului precum și păstrarea stării utilajului exact ca în momentul procurării acestuia.

În cazul unor deficiențe depistate de către cumpărător, utilajul va fi dat la testare unui tehnician. Termenul de testare poate fi de 1-2 zile lucratoare, numai după această cumpărătorul iși poate ridica utilajul.

4. Cumpărătorul este obligat să păstreze utilajul conform tehnicii securității, normelor de exploatoare și păstrare.

5. În cazul nerespectării condițiilor de păstrare a utilajului precum și în cazul depistării unor defecte cum ar fi zgârieturi, lovituri pe suprafața utilajului, firma are dreptul de a nu accepta retururi.